Call Us: +45 20 28 83 11 - Mail: tn@nielsenmarine.dk

Firmaprofil

Hvem er vi?

NIELSEN MARINE APS er en handels- og servicevirksomhed, som tilbyder produkter af højeste kvalitet til det maritime marked. Vores produkter er alle komplimentære og bruges i forbindelse med skibes fremdrivningssystemer. Vi leverer altid upåklagelig service og førsteklassesprodukter til alle vores kunder, som inkluderer skibsværfter og større skibe i Danmark, Færøerne og Grønland.

God service, åben kommunikation og hurtig reaktionstid hjælper os med at skabe et langsigtet samarbejde med vores kunder. Vi ved, at et skib er en forretning, der skal køre 24 timer i døgnet, og vi står klar til at hjælpe jer hele døgnet rundt.

Vores styrker

Fleksibilitet 90%
Udvikling 85%
Kvalitet 98%

Folkene bag

NIELSEN MARITIME APS blev grundlagt i 2009 af Thomas Nielsen og igennem de sidste 20 års store udvikling i den maritime branche har vi opnået et indgående kendskab til de danske værfter og rederier.

Alle vores medarbejdere har stor erfaring indenfor skibsværft og shippingindustrien, og det er netop på grund af denne erfaring, at vi forstår vigtigheden af at kunne løse opgaver så hurtigt og effektivt som muligt.

Vi ser frem til et godt samarbejde.

Thomas Nielsen

Direktør

+45 20 28 83 11

Henrik Christiansen

Økonomi

+45 50 76 20 10

 

Back to Top